ARYSTA LIFESCIENCE ÎN ROMÂNIA.

Arysta LifeScience este o entitate nouă pe piața de protecția plantelor din România, care aspiră să fie cunoscută și respectată ca o companie ce stabilește noi standarde în protecția plantelor, prin aplicarea bio-științei în agricultură.

Arysta LifeScience România oferă soluții moderne, progresive pentru o agricultură sustenabilă. Dezvoltăm și comercializăm un portofoliu unic de produse pentru tratarea semințelor, protecția culturilor și bio-soluții, optimizate pentru segmentul de culturi speciale, cât și pentru culturile arabile.

Arysta Lifescience România se dezvoltă pe trei piloni importanți:

Echipa de profesionisti, cu experiență individuală de peste 10 ani în domeniile comercial, tehnic, marketing și logistică, cu o abordare pragmatică și pregătiți să ofere soluții adaptate nevoilor partenerilor noștri.

Portofoliul de produse ce integrează produse consacrate ale celor trei companii care stau la baza formării Arysta Lifescience. Avem poziție de lider în segmentul de erbicide antigramineice (Pantera 40 EC și Select Super) și tratament semințe (Vitavax, Rancona). Arysta Lifescience este compania care se diferențiază în această piață prin portofoliul unic de biostimulanți și bio-soluții care va fi testat, adaptat și dezoltat în concordanță cu nevoile specifice ale fermierilor din România.

Model de business unic care optimizează structura de costuri și ne permite să fim flexibili și ușor adaptabili la schimbările pieței. Vom gestiona acest model de business prin relații deschise cu partenerii noștri, bazate pe onestitate și corectitudine, respectând cele mai stricte principii morale și etice în afaceri.

Atât la nivel global, cât și în România, misiunea Arysta LifeScience este de a asigura propseritate printr-o agricultură avansată. Dezvoltăm combinații unice de produse de protecția plantelor inovatoare și bio-soluții pentru o agricultură durabilă.

ARYSTA LIFESCIENCE LA NIVEL GLOBAL

Arysta LifeScience este o companie cu o prezență globală, specializată în comercializarea unui portofoliu inovator de produse de protecția plantelor și sănătate publică.

Cu un portofoliu propriu de peste 200 de substanțe active, Arysta LifeScience oferă fermierilor o gamă largă de soluții ce include, fungicide, erbicide, insecticide și tratament semințe și gama de bio-soluții. Arysta LifeScience are peste 4,000 de angajați în peste 100 de țări și a generat o cifră de afaceri de peste 1.8 miliarde USD în anul 2015.

Modelul de afaceri Arysta “asset-lite, high-touch” optimizează structura de costuri și ne permite să fim flexibili și ușor adaptabili la schimbările pieței. Modelul “asset-lite” ne permite să formulăm combinații de substanțe active proprii și ale altor companii pentru a ținti nevoile specifice ale clienților noștri. Componenta “high-touch” a modelului nostru de business se referă la capabilitățile unice de cercetare și dezvoltare ale echipei noastre, aliniate continuu cu echipele noastre comerciale, marketing sau tehnice și ne ajută să ne adaptăm oferta nevoilor clienților.

Fabricile Arysta LifeScience din Noguères (Franța) și Ougrée (Belgia) produc erbicide, fungicide și insecticide, în timp ce platforma din Saint-Malo (Franța) se concentrează pe bio-soluții. În Evesham, Anglia, se află centrul de excelență în tratarea semințelor.

Noua Arysta LifeScience s-a format prin fuzionarea a trei companii: Arysta LifeScience, Chemtura AgroSolutions și Agriphar. Prin fuzionarea celor trei companii, noua entitate deține o combinație unică de produse, o prezență globală omogenă și o înțelegere profundă a piețelor în care activăm, bazată pe o experiență cumulată de peste 270 de ani. Începând cu anul 2015, compania Arysta LifeScience face parte din Platform Specialty Products (NYSE: PAH), cu sediul în Miami, Florida.

PREZENȚĂ GLOBALĂ SEMNIFICATIVĂ

Pentru mai multe informații despre Arysta LifeScience la nivel mondial, vă rugăm să accesați: http://www.arystalifescience.com

SUNTEM ÎNCREZĂTORI ÎN

MISIUNEA NOASTRĂ
Misiunea noastră este de a asigura prosperitate printr-o agricultură avansată.

Dezvoltăm combinații unice de produse de protecția plantelor inovatoare și biosoluții pentru o agricultură durabilă.

VIZIUNEA NOASTRĂ
Ne-am propus sa fim recunoscuți și respectați pentru că stabilim noi standarde în protecția plantelor prin dezvoltarea de biosoluții pentru agricultură.


Valorile și comportamentul nostru stau la baza tuturor acțiunilor noastre

 • Orientați către clienți

  Orientați către clienți

  Ne străduim să contribuim la succesul partenerilor noștri oferindu-le solutii inovatoare, îmbunătățind capacitatea noastră de a reacționa rapid la solicitări și de a anticipa nevoile acestora. Scopul nostru este de a face clientul forța motrice din spatele deciziilor noastre.

 • Inovație

  Inovație

  Considerăm că inovația este un proces bazat pe creativitate, prin care se identifică soluții unice, se crează noi procese tehnologice, sau se dezvoltă produse noi și performante. Inovația este forța care menține produsele companiei noastre în topul preferințelor clienților noștri.

 • Integritate și respect reciproc

  Integritate și respect reciproc

  Suntem deciși să ne gestionăm modelul de afaceri respectând cele mai stricte principii morale si etică în afaceri. Ne vom păstra integritatea și vom câștiga încrederea partenerilor noștri prin dezvoltarea unor relații deschise, bazate pe onestitate și corectitudine.

 • Protecția angajaților și a mediului

  Protecția angajaților și a mediului

  Siguranța angajaților noștri la locul de muncă este una dintre prioritățile noastre. Ne străduim să acționăm respectând mediul înconjurător și siguranța populației.

 • Spirit antreprenorial

  Spirit antreprenorial

  Noi încurajăm spiritul antreprenorial - o abordare a gândirii care caută în mod activ schimbarea, in loc de a răspunde în mod pasiv la ea. Spiritul antreprenorial se caracterizează prin chestionarea critică, demonstrarea iniţiativei, concentrare energică a eforturilor în vederea îndeplinirii obiectivelor, nivel înalt de performanță, încredere în sine şi asumarea responsabilitatii directe.

CENTRE DE CERCETARE-DEZVOLTARE ȘI PRODUCȚIE

Arysta LifeScience deține fabrici pentru formulare, laboratoare și centre de cercetare-dezvoltare, care sunt situate in Franța, Belgia și Anglia.

 • CENTRE DE CERCETARE-DEZVOLTARE ȘI PRODUCȚIE

  CENTRE DE CERCETARE-DEZVOLTARE ȘI PRODUCȚIE

  MAI MULTE DETALII

  CENTRE DE CERCETARE-DEZVOLTARE ȘI PRODUCȚIE

 • Noguères, France

  Data înființării: 1992

  Servicii: formulare, ambalare și distribuție, optimizare proces, platformă logistică, depozitare a produselor de protecție a plantelor.

  MAI MULTE DETALII
  Tipuri de formulare:
  • Granule (GR)
  • Soluții: Suspensii Concentrate (SC)
  • Lichide: Emulsii Concentrate (EC)
  • Lichide solubile (SL), Ultra Low Volume (ULV)
  • Pudră: Granule Dispersabile în Apă (WDG)
  Gama de ambalaje:
  • De la plicuri de 125ml, la butoaie (IBC) de 1.000 litri
  • De la plicuri de 4g, la big bags de 1.000 kg

  Depozitare: 12 000 m2, 9 000 MT

  Laboratoare: dezvoltare și controlul calității

  Platforma de producție din Nogueres respectă ultimele standarde de Calitate și Siguranță. Deține următoarele certificări: ISO 9001 v2008, ISO 14001 v2004 si OHSAS 18001 v2007

 • Ougrée, Belgium

  Data inființării: 1945

  Servicii: formulare, ambalare, distribuție și depozitare produse pentru protecția plantelor.

  MAI MULTE DETALII
  Tipuri de formulări:
  • Suspensii Concentrate (SC)
  • Concentrate emulsionabile (EC)
  • Concentrate solubile în apă (SL)
  • Micro-emulsii (ME)
  • Ulei în emulsie apoasă (EW)
  • Emulsie apă în ulei (EO)
  • Soluții ULV (UL)
  • Pulbere de prăfuit (DP)
  Tipuri de ambalaje:
  • De la recipiente de 100 ml, la butoaie de 1.000 litri
  • De la ambalaje de 5 kg, la ambalaje de tip big-bags

  Depozitare: 20 depozite, echivalent a 20 000 m2

  Laborator: dezvoltare și controlul calității

  Platforma din Ougree îndeplinește toate cerințele de control al calității, cerințe de mediu și a standardelor de sănătate și siguranță. Deține următoarele certificări: ISO 9001 v2008, ISO 14001 v2004, OHSAS 18001 v2007.

 • Saint-Malo, Franța

  Data inființării: 1971

  Servicii: producție, formulare, ambalare, distribuire și depozitare bio-soluții

  MAI MULTE DETALII

  Tipuri de formulare: Suspensii concentrate (SC) și Concentrate solubile (SL)

  Capacitate de depozitare: 2.000 de paleți

  Centre de Cercetare & Dezvoltare: 4.000 mp

  Laborator de Patologie și Fiziologie (500 mp), cu 5 camere climatice și 4 sere (100 m²) pentru efectuarea testelor în condiții controlate, aparținând Departamentului Global Biologice Laboratories Departement:
  • Screening pentru produsele de protecție a plantelor, biostimulatori și produse inovatoare pentru nutriție
  • Testarea modului de acțiune
  • Dezvoltarea produselor noi

  Suprafață în câmp pentru efectuare screening (3000 m²) înainte de a efectua primele teste în câmp în diferite regiuni ale lumii.

  Control de calitate
  Platforma din Saint-Malo îndeplinește toate cerințele de control al calității, cerințe de mediu și a standardelor de sănătate și siguranță. Deține următoarele certificări: ISO 9001 v2001.
 • Evesham, UK

  Data înființării: 1971

  Servicii: Centru de excelența în formulare și tratarea semințelor

  • Formulare, dezvoltare și fabricație
  • Suport analitic pentru dezvoltarea formulărilor (iulie 2016)
  • Laborator de semințe
  MAI MULTE DETALII

  Laborator de formulare: dezvoltarea la standarde internaționale a formulărilor pentru produsele de protecția plantelor și tratamentul semințelor.

  • Toate tipurile de formulare
  • Studii de dezvoltare a formulărilor, caracterizare fizică/chimică, termene de valabilitate și ambalare
  • Laborator de formulare, zona de preparare și instalații experimentale

  Laborator analitic:

  • analiza chimică a formulărilor pentru produsele de protecția plantelor și tratamentul semințelor

  Laborator de semințe:

  • Studii privind siguranța semințelor și selectivitatea
  • Teste privind vigoarea de creștere
  • Teste privind eficacitatea și compatibilitatea
  • Teste de calitate: distribuția produsului pe semințe, acoperire, culoare, praf

  Controlul calității: este acreditat ORETO (Official Recognition of Efficacy Testing Organisations), Good Laboratory Practice (GLP) - un Sistem Internațional de Calitate sprijinit de OCDE.