TERMENI ȘI CONDIȚII

Bine ați venit pe site-ul www.arystalifescience.ro. Arysta Lifescience SRL (denumită în continuare “Arysta”) a realizat acest website pentru a oferi informaţii generale despre Arysta, produsele și serviciile sale. Puteţi utiliza acest website cu condiţia respectării termenilor şi condiţiilor de mai jos. Prin accesarea şi utilizarea acestui website sunteţi de acord să respectați termenii și condițiile. Dacă nu acceptați termenii și condițiile de utilizare sau oricare parte din acestea, nu aveți dreptul să accesați, folosiți sau descărcați materiale de pe acest website.

Arysta îşi rezervă dreptul de a actualiza sau modifica termenii şi condiţiile în orice moment, fără o notificare prealabilă. Vom sublinia orice modificări ale termenilor și condițiilor de utilizare pe care le vom face, dar vă sfătuim să le verificați de fiecare data când utilizați acest website. Dacă nu sunteți de acord cu orice modificare a termenilor și condițiilor de utilizare, atunci trebuie să vă opriți imediat din utilizarea website-urilor Arysta.

Utilizarea acestui website după astfel de modificări constituie acordul dumneavoastră de a respecta termenii și condițiile revizuite.

1. Acuratețea conținutului

Arysta depune toate eforturile pentru a oferi prin intermediul website-ului informații cât mai exacte și actualizate, dar Arysta nu oferă nicio garanție (fie în mod expres sau în alt mod), în ceea ce privește exactitatea, acuratețea sau caracterul complet al informațiilor care apar pe acest website. Arysta își rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi funcţionalitatea acestui website în orice fel, de a limita accesul la acest website sau de a închide acest website în orice moment, pentru orice motiv, fără notificare prealabilă şi nu va fi responsabilă în niciun fel de eventualele consecinţe ale unei astfel de schimbări. Orice informație oferită în legătură cu utilizarea sau eficacitatea produselor prezentate pe acest website, desi se bazează pe dovezi științifice, se intenționează a fi de natură generală. Citiți întotdeauna etichetele produselor și consultați un suport profesional, dacă aveți îndoieli. Dacă alegeți să vă bazați pe aceste informații, faceți acest lucru pe propriul risc și (sub rezerva legilor aplicabile) Arysta nu poate fi considerată responsabilă pentru rezultat.

2. Proprietatea Intelectuală

Recunoașteți și sunteți de acord că toate drepturile de autor, mărci comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală din conținutul site-ului, software și toate HTML și alte coduri din conținutul acestui website, trebuie să rămână în permanență în proprietatea intelectuală Arysta și/sau licențiatoriilor săi și este protejată prin dreptul de autor, precum și alte legi și prevederi ale tratatelor internaționale. Utilizatorii nu pot modifica, copia, distribui, transmite, afisa, redistribui, reproduce, publica, exploata comercial, crea lucrări derivate, transfera sau vinde orice material care poate fi afișat pe site, fără a obține mai întâi acordul scris din partea Arysta să facă acest lucru. Site-ul și conținutul său sunt materiale aflate sub protecția dreptului de autor și drepturile de autor sunt deținute de Arysta, dacă nu se specifică altfel. Fără a limita cele de mai sus, copierea materialelor enumerate mai sus la oricare alt server sau locație pentru publicare, reproducere sau distribuire este interzisă în mod expres. În general vorbind, mărcile comerciale care apar pe site sunt proprietatea Arysta sau Arysta a obținut permisiunea de utilizare limitată de la proprietarul mărcii comerciale de a utiliza marca comercială pe site-ul web. Orice alte mărci comerciale ale terțelor părți rămân proprietatea acestora.

În cazul în care doriți să obțineți permisiunea pentru a utiliza oricare dintre mărcile sau alte materiale care sunt afișate pe website, vă rugăm să ne contactați. Arysta nu este responsabilă pentru orice autorizație suplimentară solicitată de terți pentru utilizarea a oricărei alte mărci comerciale care nu sunt deținute de către Arysta sau licențiate către Arysta pentru o astfel de utilizare.

3. Utilizarea conținutului

Puteți utiliza conținutul acestui website doar cu acordul expers al Arysta sau licențiatorilor și partenerilor săi. Acest website este destinat să furnizeze informații cu privire la Arysta, iar site-ul este conceput numai pentru uz personal, non-comercial. Utilizatorii nu pot utiliza conținutul acestui website, sau oricare din materialele care apar pe website ocazional pentru a promova în orice scop comercial, incluzând (dar fără a se limita la) publicitate sau pentru a promova sau a genera activitate pe orice alt site.

4. Link-uri către alte website-uri

Arysta poate să includă pe acest website link-uri către alte website-uri care nu sunt operate de către Arysta. Aceste link-uri sunt oferite pentru confortul utilizatorilor și Arysta nu susține, nu aprobă sau asumă responsabilitatea pentru conținutul acestor website-uri și a politicii de confidențialitate a acestora. Vă recomandăm să verificați termenii și condițiile de utilizare și politicile de confidențialitate ale acestor website-uri înainte de a le accesa sau de a face uz de ele. În cazul în care doriți să creați un hyperlink la acest website sau la orice alt website operat de Arysta, vă rugăm să ne contactați.

5. Limitarea răspunderii

Internetul este prin natura sa, un mediu nesigur. În consecință, acceptați faptul că acest website este furnizat "ca atare", fără garanţii de orice fel. Arysta ia toate măsurile necesare pentru a se asigura că website-ul funcționează corect, în orice moment, dar Arysta nu poate fi răspunzătoare pentru întârzieri, întreruperi, erori, sau omisiuni în operarea prezentului website sau a oricărei părți a prezentului website, pentru disponibilitatea în orice moment și locație sau că acest website sau server-ul care pe care este disponibil sunt lipsite de de viruși sau bug-uri sau alte defecte.

Prin acceptarea acestor termeni de utilizare, acceptați că Arysta nu poate fi responsabilă pentru orice pierdere sau deteriorare suferită ca rezultat al utilizării conținutului acestui website. Trebuie să vă luați propriile măsuri de precauție (inclusiv, dar fără a vă limita la instalarea de măsuri de protecție adecvate de protecție împotriva virușilor și asigurându-vă că păstrați copii ale tuturor datelor) pentru a vă proteja împotriva pierderii sau deteriorării.

Termenii şi condiţiile stabilite mai sus sunt în vigoare din 31 martie 2017.