Arysta Lifescience
 • Toate companiile sunt diferite, dar noi suntem unici

  Modelul nostru unic de afaceri “Asset-Lite, High-Touch” ne permite să fim flexibili și să dezvoltăm servicii și tehnologii de calitate care răspund nevoilor și exigențelor clienților noștri. 

  Combinația unică de produse — tratamentul semințelor, produse pentru protecția plantelor și bio-soluții — oferă tehnologii complete pentru protecția și dezvoltarea culturilor.

  Centre de cercetare — Centru de Excelență pentru tratamentul semințelor, platformă dedicată produselor biologice, fabrici de biostimulanți și produse pentru protecția plantelor — stau la baza abordării noastre inovatoare.

  Angajații noștri au experiență vastă în domeniu, cunoștințe de specialitate, sunt pasionați și responsabili, iar toate acestea contribuie la un mediu de lucru dinamic și adecvat dezvoltării profesionale. 

  Oportunitățile noastre unice de creștere sunt generate de prezența noastră globală; accesul la noi piețe și achiziții de produse; investiții strategice pentru intensificarea prezenței noastre în piețele emergente — sunt perspective solide pentru dezvoltarea carierei.

 • Alătură-te echipei noastre antreprenoriale

  Menținerea unui spirit antreprenorial este una din valorile noastre fundamentale. Încurajăm abordarea proactivă și schimbul de idei noi și experiențe de succes. Fiecare angajat are oportunitatea de a deveni un lider al propriului său proiect, bazându-se pe sprijinul, îndrumarea și expertiza echipei. Relațiile deschise dintre liderii organizației și toate echipele acesteia favorizează schimbul de idei noi, aprobarea și implementarea rapidă a acestora.

  Angajații noștri prețuiesc responsabilitatea și integritatea, și au un respect profund pentru oameni și mediul înconjurător. Modul nostru de lucru este deschis și pragmatic și se bazează pe onestitate. Susținem aceste valori pentru că ele oferă încredere și energie angajaților noștri în fiecare zi.

  Suntem mândri de ceea ce facem și te invităm să te alături echipei noastre.